Перевод документов и текстов
Консульская легализация и апостиль
+7 (495) 177-75-75
ПН-ПТ 09:00-19:00
ПН-ПТ 10:00-19:00
Пригласить нас на тендер
cover
Мы в мессенджерах
на русском | shqipe

Përkthimi i dokumenteve dhe teksteve nga / në gjuhën shqipe

Përkthimi i dokumenteve personale me noterizim
nga ~23 €

(1 980 RUB)

për 1 dokument

  • Përkthimi i pasaportës me noterizim ~19 €
  • Shërbimet e korrierit brenda Moskës — marrim dhe sjellim dokumnte vetë
Përkthimi i teksteve nga / në gjuhën shqipe nga
11/12 €

(990/1090 RUB)

për një faqe standarte
(1800 shenja me hapësira)

  • Noterizimi i përkthimit 7 €  ky çmim është për një dokument pavarësisht nga vëllimi
Përkthim urgjent
me ruajtjen e cilësisë së mirë të përkthimit
9:00 — 19:00

gjatë ditëve të javës

Kryejmë përkthim urgjent dhe superurgjent të teksteve dhe dokumenteve në një nivel të lartë profesional

Shembulli i përkthimit të dokumentit në gjuhën shqipe me noterizim

Për t’ju informuar mbi afatin dhe çmimin e përkthimit

Na kontaktoni për të marrë llogaritjen e çmimit dhe një çmim të saktë e përfundimtar për përkthimin e dokumenteve te tua. Do t’ju përgjigjemi brenda një afati sa më të shkurtër.

Пожалуйста, оцените полезность и полноту представленной на странице информации

Рейтинг: 5.0/5 (Голосов: 1)